FÖR DIG JAG SKA GÖRA ALLT | 21 år och mamma till Oliver

21 år och mamma till Oliver

Annons

FÖR DIG JAG SKA GÖRA ALLT

Min älskade son. Min kärlek för dig växer för varje dag som går. Längtar ihjäl mig efter dig. Efter att få upp dig på bröstet och känna den största kärleken man kan känna. Kärleken till sitt barn.

Att få älska dig, bry mig om dig, uppfostra dig, busa med dig, leka med dig, få se dig växa upp. I september börjar mitt liv på riktigt. Den dagen du kommer till världen så kommer mitt liv vara förändrat föralltid, mitt liv kommer vara fulländat då. Du gör mig hel. Redan nu när du ligger i magen och sparkar runt och busar. Du var den där pusselbiten som fattades. Snart är du här min älskade son och jag längtar ihjäl mig efter dig.

För dig ska jag göra allt och lite till.

Mamma älskar dig mest av allt i hela världen❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats