HEJ OCH VÄLKOMMEN HIT | 21 år och mamma till Oliver

21 år och mamma till Oliver

Annons

HEJ OCH VÄLKOMMEN HIT

Hej och vad roligt att just du hittat hit!

Tänkte presentera mig lite så att ni får lära känna mig bättre.

Mitt namn är Julia Ross och jag är 20 år gammal. Är gravid med mitt första barn och bor i Falun. Förutom det så jobbar jag heltid och sen umgås jag mycket med min familj. Försöker ta livet som det kommer och sen gå därifrån. Är annars en glad och positiv tjej som just nu uppskattar livet mer än någonsin med min lilla krabat i magen!

Ni kommer få vara med på min resa som gravid och sen självklart när lilla krabaten kommer till världen. Hoppas ni gillar det!

Kram till dig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats